Miha Hribernik | 07.03.2023

"Zdej pa res nismo več tamali" !

Dolgo smo razmišljali in se tudi pogovarjali o tem kaj zares označuje konec našega tečajniškega leta... se to zgodi po zadnjem uspešno opravljenem izpitu, mogoče s prehodom na novo leto, na Zelenici, s prejetim nazivom ali pa s prvo samostojno "večraztežajko"? Če to do sedaj ni bilo povsem jasno, oz. so mnenja deljena, bi lahko sedaj, ko smo nove tečajnike videli na spoznavni turi, lahko z zagotovostjo trdili, da smo lanski tečajniki dokončno izgubili vse privilegije in ponosno predajamo mentorje novim znanja željnim tečajnikom generacije 2023.

Če lahko izpostavim katerega od mnogih občutkov, ki so me spremljali, ko so novi kandidati, željni dokazovanja, grabili kompaktno skalo na grebenu Sabotina, lahko rečem, da sem zavisten. Seveda v dobrem smislu, ker če bi lahko bil še enkrat tečajnik, bi bil ! Privoščim jim vse, kar jih čaka v letošnjem letu, vsa nova poznanstva, vse preživete dni na vajah, v hribih, v plezališčih in na stenci, zavidam jim vse mentorske ture, vsako organizacijo piknikov, vse neprespane noči, vso znanje, ki jim bo predano, in vsako kapljico "švica", ki se jim bo 100x obrestovala.

Letošnji generaciji želim, da so predani šoli, se maximalno potrudijo in si dajo šolo ter sošolce na prvo prioritetno mesto. In če se bodo uspešno povezali in zbližali med sabo vsaj pol tako dobro kot smo se mi, jih čaka nepozabno leto. Še najbolj od vsega pa jim želim, da bodo ob pogledu nazaj ravno tako ponosni nase ter na svoj napredek, kot bo na njih ponosen vsak ČAO član.

Povzemam besede ravnatelja:

Dobrodošli, novi člani družine ČAO !

ČAO tečajniki 2021-22

Tomaž
Tomaž Pahor, 07.03.2023, 20:31
Srčka
Gašper
Gašper Ravnjak, 07.03.2023, 22:49
Palec gor lepo
Maja
Maja Gaspari, 11.03.2023, 21:29
Srčka
Tanja
Tanja Sladič, 29.03.2023, 21:45
o, kako lepoKepcaSrčka