40 let ČAO - vabilo na žur

Matej Mišvelj | 24.09.2012

Pozdravljeni alpinisti, alpinistke, športni plezalci in plezalke,

ČAO letos praznuje 40 let njegovega delovanja, zato smo se odločili, da v soboto, 22.9.2012 organiziramo dober žur, na katerem ne smeš manjkati tudi ti. Dogajalo se bo od 17.00 ure dalje na planinskem zavetišču Slatna (to je obmejna karavla nad planiškimi skakalnicami).
Program bo pester, poskrbljeno pa bo tudi za pijačo in jedačo. Da pa res ne bo dolgčas nam bo igral tudi Vinetou band.

Kako do planinskega zavetišča Slatna?


Iz smeri Krajnske gore se pelješ proti drugemu uvozu v Rateče in zaviješ levo med njive in kozolce. Pelješ se po makadamski cesti okoli 300m in prideš do kolesarske poti, jo prečkaš naravnost v hrib in se nato pelješ okoli 2km do karavle. Makadamska cesta je označena z modro.

Druga možnost je, da parkiraš v Planici, nekje v bližini velikanke in se peš odpraviš po stopničkah do vrha skakalnice. Za skakalnico se nahaja gozdna pot katera se dviga navkreber. Po njej se sprehodiš do vrha in prideš na malo boljšo kolovozno cesto, zaviješ desno navzdol in prideš direktno do karavle. Čas hoje je približno 30min. Ta pot je označena z rdečo barvo.

Da bo dan še zanimivejši, smo se odločili, da bi imeli medferajnovsko tekmovanje v vlečenju vrvi (3m+ 2ž) in kdo dalj časa zdrži na slackline-u v borbi z armafleksi!
Tudi za ti dve športni igri je zaželjena predhodnja prijava!

V kolikor prideš, sporoči prijavo na tel. 040 290 302 (Boštjan P. Pečo) ali pa na e-mail: bopecnik@gmail.com. Prijava je zaradi lažje organizacije obvezna!
Vljudno vabljeni v čim večjem številu!

Lep pozdrav,
ČAO